De andere kant op denken

Equidura participeert alleen, maar dan ook alleen, in projecten en concepten gecreëerd met oog voor natuur, milieu en mens. Equidura is in alles groener dan anderen. Equidura stelt daarbij Balans (‘equilibrium’) en Duurzaamheid (‘dura’) centraal. Hierbij wordt voortdurend gelet op de belangen van klanten, gebruikers, investeerders, maar ook partners en belanghebbenden in het algemeen, of breder gezien de maatschappij en de rol van de natuur en milieu. Mede door de nauwe betrokkenheid van Equidura bij diverse 100% groene ondernemingen, op een grote verscheidenheid van vakgebieden, putten wij kennis en ideeën om voor iedere situatie de oplossing te kiezen, die ons helpt onze duurzame doelstellingen te realiseren.

Zonder winst geen continuiteit en innovatie, dat beseffen wij terdege. Winst is bij Equidura echter meer dan geld, winst is een gedeeld belang. Equidura creëert winst voor alle belanghebbende door:

1. Ontwikkeling van duurzaam vastgoed voor eigen portefeuille.

2. Advies in duurzame (her)ontwikkeling, technieken en innovaties.

3. Exploitatie en beheer van duurzame technieken op het gebied van energie, glasvezel en overige utilities.

4. Participaties in diverse duurzame ondernemingen.


Exact weten hoe we duurzaamheid in een winstgevend businessmodel integreren? Aarzel niet om contact op te nemen, wij vertellen u graag meer.