16
04
10

MDOCK: A PLACE TO PLAY

Met Mdock demonstreert Equidura dat duurzaamheid allang geen geitenwollen sokken verhaal is. Mdock is een duurzaam en energiezuinig gebouwde locatie waar product introducties, seminars, film- en tv-producties en af en toe een dikke party, elkaar afwisselen. Met een grote event- en filmstudio, waanzinnige foyer en een grand café met terras wordt Mdock de nieuwe creatieve hotspot van Amsterdam Noord.


We verstoppen het niet, we laten het zien!In lijn met het steeds veranderende industriële panorama van vrachtschepen en dokken, tref je hier een ‘no-nonsense’ duurzaam design van ruwe sloophouten deuren, beton, ‘verticale’ tuinen, stoere zichtbare details als stalen binten en ventilatieschachten.

Dit is de plek.

Waar je als creatief bedrijf kunt laten zien wat je waard bent. Waar je energie en creativiteit vindt; in de omgeving, bij je medegebruikers en in de sfeer. Waar je je ruimte indeelt als ‘real life’ lego. Waar creativiteit, merken en mensen elkaar ontmoeten. Je plek reserveren kan voor een prijs die tot de laagste in de markt behoord en waarbij parkeerplaatsen beschikbaar zijn. Maar passen jullie bij Mdock? Neem contact op met de concept guard: mdock@equidura.com