28
02
11

KERKJE OMGEDOOPT...

Geplaatst in: Equidura

Equidura is zelf gevestigd in een herontwikkelde kerk in Ouderkerk aan de Amstel. Nu ‘doopt’ Equidura deze kerk, aan de rand van Amsterdam, om tot uw nieuwe duurzame huisvesting. Deze studie omvat een oude kerk (op een zichtlocatie aan de A9), welke volledig duurzaam wordt gerestaureerd en van een moderne aanbouw voorzien. Een bijzondere locatie die wordt ingericht op basis van de filosofie van ‘het nieuwe werken’, waarbij het werk onafhankelijk van tijd en plaats wordt georganiseerd. Een ontmoetingsplek waarbij ruimtes flexibel zijn in te delen, flexplekken kunnen worden gerealiseerd en een inspirerende omgeving voor u wordt gecreëerd. Ca. 850m² VVO, zelfstandig of in te delen tot maximaal 5 unieke kantoor units met diverse faciliteiten.

Kerk kantoor

Equidura ontwikkeld deze locatie met oog voor natuur, milieu en gebruikers. Zo wordt er gekozen voor een CO2 neutrale klimaatinstallatie als warmte- en koude-opslag, natuurlijke isolatie en materialen, een verticale tuin, LED verlichting, zon- en windenergie en het behoudt van zo veel mogelijk monumentale elementen uit de voormalige kerk.

Impressie duurzame kerk

Equidura zoekt voor deze unieke locatie nog één of meerdere gebruikers. Uw eigen wensen en dromen zien verwezenlijken in uw nieuwe huisvesting? Laat u bekeren door Equidura. Voor meer informatie aarzel niet en neem contact op met: m.van.hoogevest@equidura.nl