Dreamers Realism

Het heeft de wereld veel gekost om in te zien dat we niet meer kunnen blijven bouwen aan een economie op een manier die ons ecosysteem vernielt. Te meer is de afgelopen jaren bewezen dat we hard op weg zijn om zowel onze economie als ons ecosysteem af te breken. Hoe het dan wel zou moeten kunnen? Dat blijft voor de grote meerderheid helaas een groot vraagstuk.

Duurzaamheid laat zich simpelweg niet leiden met zachte hand, subsidies, of met de strenge vinger van de wet. Laat staan door groene dromen of zweverig duurzaam gebrabbel. Duurzaamheid laat zich wel leiden door Equidura. Onze creatieve, innovatieve en soms tegendraadse werkwijze creert met welvaart, ook welzijn.

Zo gemakkelijk kan het soms zijn.

Wij zijn soms wel een dromer, een idealist, maar daarin wel ook altijd een realist. Wij realiseren ons als geen ander dat kiezen voor idealisme niet gestraft mag worden, maar juist moet worden beloond. Wij houden er in dat opzicht dan ook verrassende economische principes op na. Equidura verankert daarmee de duurzaamheid in haar genen, of liever gezegd; ‘in de wortels’, van haar bestaan.